Beauty Center Deluxe

SHR definitief ontharing

SHR DEFINITIEF ONTHARING 

SHR ( super hair removal )

Heeft u last van ongewenste haargroei dan is ontharen met SHR mogelijk de beste oplossing voor u voor duurzaam ontharing!

Géén laser, géén IPL maar SHR ontharing.

SHR technologie heeft een unieke warmte/energie afgifte methode die effectief de haarfollikel.

Deze unieke methode werkt niet op basis van pigment, in tegenstelling tot ontharen met IPL en Laser. Bij het ontharen met SHR warmen we de haarfollikels ( haarzakje ) langzaam op door middel van lichtflitsen. Dit zorgt ervoor dat het haarzakjes vernietigd worden en dus geen haren meer produceren. SHR zorgt voor een permanente haarreductie van 85 procent. U krijgt een gladde huid, die voor lange tijd verlost is van ongewenste haargroei

Deze behadeling wordt glijdend over de huid uitgevoerd; “ SLIDING-METHOD”.  De behandeling is 100% veilig en pijnloos. Door het hoge flitsritme is de behandeling net zo effectief als LASER of IPL.

Onze methode is zelfs ook geschikt voor blonde, rode haren en een donkere huid. De behandeling kan het hele jaar door, zonder problemen worden uitgevoerd.

ERVARING:

De behandeling met SHR is nagenoeg pijnloos. Wel kunt u tijdens de behandeling een warm en branderig gevoel ervaren. Omdat we tijdens de behandeling een koelmechanisme gebruiken, zorgen we dat de behandeling voor u zeer goed te verdragen is. U ondervindt geen bijwerkingen behalve een lichte roodheid na de behandeling. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse bezigheden hervatten.

Voor een optimaal resultaat:

6-10 behandelingen*

Interval:

Om de 6 tot 8 weken

*Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen.

Wij adviseren u 2 dagen voor en 2 dagen na de behandeling de zon te vermijden. Ook het bezoek aan een zonnebank raden we gedurende deze tijd af. Gebruik daarnaast zonnebrandcrème spf 30/50 als u toch in de zon gaat.

GELIEVE DE DESBETREFFENDE ZONE 1 DAG ERVOOR OF DE DAG ZELF TE SCHEREN!

Alle voordelen op een rij:

  • Pijnloos permanent ontharen
  • Het kan de hele jaar door, dus óók in de zomermaanden
  • Geschikt voor alle huidtypes ( ook gebruinde huid )
  • Minder behandelingen nodig dan andere vormen van IPL ontharen
  • Sneller resultaat
  • Goedkoper als laser ontharing en doet geen pijn

ONZE SERVICE:

Gelooft u het zelf niet! Kom het dan één keer gratis testen. U kunt kiezen tussen: bovenlip, kin, tussen stuk wenkbrauw, bikini, nek, stukje van de rug of stukje van het onderbeen.

Heeft u meer als 11 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen, dan zijn de andere behandelingen op onze kosten.